Prima Pagină Autentificare Cont nou Coş Finalizare
Producători

Insecticid, ECTOCID SPRAY GANDACI 150 ml, Promedivet

Insecticid, ECTOCID SPRAY GANDACI 150 ml, Promedivet
Click pentru mărire
Preţ: 12,00RON
Stoc: In Stoc
Model: Insecticide
Producător: PROMEDIVET (Romania)
Rating Mediu: Fără Rating
Contact tel: 0744.700071 / 0727.441177

 Cantitate : Adauga In cos

Insecticid, ECTOCID SPRAY GANDACI 150 ml, Promedivet

Insecticid de suprafaţă în formă lichidă, se utilizează pentru combaterea insectelor târâtoare (gândaci, furnici, etc), conţine Cypermetrină, Permetrină şi Piperonilbutoxid, ambalat în flacoane cu pulverizator, gata de folosire.

ACŢIUNE:

Datorită substanţei active a soluţiei (Cypermetrina şi Permethrina - piretroizi de sinteză cu spectru larg de activitate şi cu toxicitate scăzută pentru mamifere), produsul este atât un insecticid de contact, cât şi de ingestie, însă fără intervenţia gazoasă, fapt ce prezintă avantajul de a permite repunerea în funcţiune imediată a spaţiilor tratate. Piretrinele au acţiune neurotropă, acţionând la nivelul axonului, atât în sistemul nervos central cât şi periferic. Efectul are loc în două faze: - iniţial se produce o activitate excesivă a celulelor nervoase, cauzând hiperexcitabilitatea insectei, tremor şi convulsii. După această primă fază urmează blocajul transmiterii impulsurilor, blocaj care duce la paralizia şi treptat la moartea insectei. Piperonilbutoxidul inhibă oxidarea piretroizilor  în organismul insectelor, prelungind degradarea insecticidului, potenţează efectul acestora. Produsul nu este fitotoxic, are toxicitatea redusă pentru operator, animal si mediu şi este biodegradabil. Produsul este toxic pentru albine si peşti.

INDICAŢII:

Având un spectru larg de activitate insecticidă asupra majoritatea insectelor, se utilizează pentru combaterea insectelor târâtoare (gândaci, furnici, pureci, etc). Se foloseşte ca atare pentru dezinsecţia clădirilor, vehiculelor publice, clădirilor industriale, magazinelor şi a adăposturilor, spaţiilor destinate pentru creşterea animalelor.

MOD DE UTILIZARE:

Produsul se utilizează prin pulverizarea soluţiei pe cuiburile de dăunători. Se pulverizează toate locurile infestate, de circulaţie şi suspecte de frecventare, precum şi zonele din imediata apropiere a acestora. Produsul are efect puternic de alungare şi acţiune imediată prin contactul insectelor cu particulele din pulverizare. Eficienţă îndelungată prin contactul cu suprafeţele tratate. Nu se pulverizează obiectele sau suprafeţele sensibile, ex. materiale lucioase, sintetice, mochete, etc. Soluţia nu pătează pereţii vopsiţi, cu toate acestea se va evita aplicarea sa pe pereţii proaspăt văruiţi, dat fiind că piretrinele sunt instabile în medii alcaline.

MĂSURI DE PRECAUŢIE:

● Foarte inflamabil (R-11). 

Iritant pentru ochi (R-36). 

● Expunerea repetată poate provoca uscarea sau crăparea pielii (R-66). 

● Inhalarea vaporilor poate provoca somnolenţă şi ameţeală (R-67). 

● A nu se lăsa la îndemâna copiilor (S-2). 

● A se păstra recipientul închis ermetic (S-7). 

● A se păstra departe de alimente, băuturi şi hrana pentru animale (S-13). 

● A se păstra departe de orice flacără sau sursă de scântei - Fumatul interzis (S-16). 

● A nu se inspira vaporii, aerosolii (S-23). 

În cazul unei ventilaţii insuficiente se recomandă purtarea unui echipament de asigurare a respiraţiei cu filtru.  

● A se evita contactul cu ochii (S-25). 

● A nu se arunca la canalizare (S-29). 

● A se purta echipament de protecţie şi  mănuşi de protecţie corespunzătoare (S-36/37). 

În caz de accident sau dacă vă simţiţ rău, a se consulta imediat medicul (dacă este posibil, i se arată eticheta (S-45). 

● A se păstra numai în ambalajul (recipientul) original (S-49). 

● În spaţiile cu grad de expunere umană ridicată, cum ar fi: camerele pentru bolnavi, grădiniţe, şcoli, camere de locuit, birouri, etc, substanţa nu se aplică pe suprafeţe întinse, ci tratamentul se execută atent vizând prin pulverizare numai cuiburile de dăunători şi zonele din imediata apropiere a acestora.

A se evita contactul cu suprafeţele proaspăt stropite şi încă umede. Se va restricţiona accesul copiilor şi animalelor de casă la suprafeţele tratate.

Înainte de refolosinţă spaţiile se aerisesc temeinic.

AMBALAJE DISPONIBILE:

Flacon cu pulverizator 150 ml.

Scrieţi Recenzie
Numele dumneavoastră:


Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Insecticid, ECTOCID SPRAY GANDACI 150 ml, Promedivet
Click pentru mărire